Özel Edremit Körfez Hastanesi, 2010 yılından bu yana Körfez Bölgesi ile çevre il ve ilçelere sağlık hizmeti veren bir sağlık merkezidir. Uluslararası kalite standartlarını hedef alan bir kurum olarak hedefimiz, AB standartlarında sağlık hizmeti vermeye ulaşmak ve hasta memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktır.

Özel Edremit Körfez Hastanesi, hasta ile ilgili tüm kayıtların saklandığı Hastane Bilgi İletişim Sistemi ile güçlü bir iç ve dış iletişim ağına sahiptir. Hastanemizde kullanılan PACS Sistemi sayesinde; görüntüleme hizmetlerimiz elektronik ortamda depolanarak gerekli durumlarda transfer edilebilmekte ve hastalara CD ile teslim edilebilmektedir.

Sizlere, sağlıklı ve güzel bir yaşam diliyoruz.

POLİKLİNİK HİZMETLERİ

• Beslenme ve Diyet Polikliniği
  • Psikiyatri Polikliniği
  • Psikoterapi Polikliniği

10 bin metrekare kapalı alana sahip olan hastanemiz 3′ü süit olmak üzere 45 oda, 78 yatak kapasitesine sahiptir. Hastanemizde hasta odaları, hastanın rahatlığı ön planda tutularak dizayn edilmiştir. Tıbbi işlemlerin ve tedavilerin gerçekleştirileceği hasta odalarında hasta, refakatçi ve tıbbi kadronun olası tüm ihtiyaçları göz önüne alınarak maksimum konfor anlayışı çağın gerekleri ile birleştirilmiştir. Hastaların hastanede kaldıkları süre boyunca günlük yaşam aktivitelerini kesintisiz sürdürmelerini sağlayacak konfor düşünülerek altyapı oluşturulmuştur.4 yataklı Koroner Yoğun Bakım Ünitesi, 4 yataklı Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi, 3 yataklı Kalp Damar Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi, 10 yataklı Dahili Yoğun Bakım Ünitesi, 4 küvezli Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi mevcuttur.

GÖRÜNTÜLEME HİZMETLERİ: Yüksek kalitede görüntüleme hizmeti sunmak amacı ile 1.5 tesla manyetik rezonans(MR),BT, kemikdansitometresi, dijital koroner anjiyografi, dijital floroskopi, mamografi, direkt röntgen, renkli doppler ultrasonografi, dört boyutlu renkli jinekolojik usg gibi cihazlardan alınan imajlar dijital ortamda (PACS) tüm hekimlerimizin kullanımına sunulmaktadır.

LABORATUVAR HİZMETLERİ: Biyokimya, mikrobiyoloji testlerinin yapıldığı laboratuvarlarımızda test kitlerinin seçiminde kalite onayı esas alınmaktadır. Uluslararası kalite güvencesi kuralları uygulanmakta olan laboratuvarlarımızda güvenilir sonuçlara en hızlı biçimde ulaşmak temel ilkemizdir.